Bàsquet Manacor. Diada d’Escoles de Bàsquet a Manacor

29 enero 2019 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto
.

.

Diada d’Escoles de Bàsquet a Manacor

Els 4 equips cadets del nostre club van paticipar activiment a la xerrada del psicòleg esportiu i entrenador del cadet especial, Marc Sansó, sobre l’acceptació de l’error i de la importància d’aquest com a èina d’aprenentatge. Després d’una setmana complicada amb moltes baixes per malaltia, el cadet masculí Autocars Tramuntana van plantar cara al Porto Cristo en un derbi local en què sempre van anar per davant al marcador, per acabar vencent per 57 a 67. Per la seva banda el cadet femení Bufete Perelló va assolir amb nota els objectius plantejats i va vèncer el Madre Alberta per 78 a 20. L’equip està assolint un nivell de joc interessant i lidera el grup C preferent, amb 3 victòries en 3 partits. El mini masculí Tot Motor va jugar divendres i dissabte, amb 2 victòries molt treballades contra l’Andratx a casa i contra San Cayetano a Palma. Amb Nadal i Sant Antoni l’equip va mancat de ritme però segueix en la lluita pel primer lloc del grup 6è de mini preferent. L’infantil femení Bar S’Avinguda, amb algunes companyes del mini femení Sonsònia, van anar a veure el partit entre l’IBerojet Palma i el Leima Corunya i van passar gust de la victòria de l’equip mallorquí. Finalment destacar la celebració de la Diada d’Escoles de Bàsquet. El nostre Club ha col.laborat en l’organització d’aquesta jornada on els nins i nines de la nostra Escoleta Hiper Centro i de les altres escoletes de la comarca de Llevant han gaudit moltíssim compartint esport i diversió!!!

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com