Presentació dels 22 equips del Bàsquet Manacor.

25 febrero 2019 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto
Més envant del que és habitual, el cap de setmana passat Bàsquet Manacor va presentar els 22 equips que aquesta temporada formen part del club, incloses les categories premini, iniciació i escoleta, a més de mini, infantil, cadet, júnior i sènior. El Bàsquet Manacor presenta equips masculins i femenins a totes les categories, llevat de la categoria sènior en què només presenta equip masculí. El president del club, Rafel Pastor, va agrair el suport escònomic dels sponsors i dels col•laboradors. De la seva banda, el delegat d'Esports de l'Ajuntament de Manacor, Miquel Perelló, va lloar la tasca del B. Manacor i en va destacar l'increment del nombre d'equips i de jugadors. Així mateix, va anunciar la instal•lació del paviment de goma a la pista de joc, una vella reivindicació del club. La presentació va finalitzar amb la tradicional foto amb tots els jugadors i entrenadors

Presentació dels 22 equips del Bàsquet Manacor

Més envant del que és habitual, el cap de setmana passat Bàsquet Manacor va presentar els 22 equips que aquesta temporada formen part del club, incloses les categories premini, iniciació i escoleta, a més de mini, infantil, cadet, júnior i sènior. El Bàsquet Manacor presenta equips masculins i femenins a totes les categories, llevat de la categoria sènior en què només presenta equip masculí.

El president del club, Rafel Pastor, va agrair el suport escònomic dels sponsors i dels col·laboradors. De la seva banda, el delegat d’Esports de l’Ajuntament de Manacor, Miquel Perelló, va lloar la tasca del B. Manacor i en va destacar l’increment del nombre d’equips i de jugadors. Així mateix, va anunciar la instal·lació del paviment de goma a la pista de joc, una vella reivindicació del club.

La presentació va finalitzar amb la tradicional foto amb tots els jugadors i entrenadors.

Fotos: Bàsquet Manacor

[FAG id=267817]

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com