David Ponsetí es proclama subcampió d’Espanya a Cádiz

17 marzo 2019 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Vela
Jordi Torres i David Ponsetí (CN Ciutadella)

Jordi Torres i David Ponsetí (CN Ciutadella)

Espectacular paper i reacció dels dos regatistes del Club Nàutic Ciutadella, David Ponsetí i Jordi Torres, en la Copa d’Espanya de
Làser 4.7 viscuda aquests tres dies a Cádiz. Després de nou proves i  d’un inici dubitatiu, Ponsetí aquest diumenge s’ha proclamat flamant subcampió d’Espanya sub 16, a només un punt del campió. Avui el del CNC ha fet un 7, 38 i 3, acabant en un digne 11 lloc de la general, d’entre gairebé 140 participants.
També notable paper del seu company del CN Ciutadella Jordi Torres, diumenge amb les posicions 22, 12 i 15, essent el 15 de la general espanyola i també anant de menys a més.
Excel.lents resultats per el CNC i un premi a la feina i esforç.
Malgrat van començar amb no massa bon peu, en paraules del tècnic del club, Toni Mascaró,  “han tret confiança i dia a dia han lluitat i recuperat llocs. Un subcampió d’Espanya (sub 16) és molt bo, com un 11 general també. I en Jordi no te podi però un 15 d’Espanya de 130  barcos trop que és súper positiu», valora el preparador de vela lleugera del CN Ciutadella.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com