Lliga Iberdrola a Palma: els millors 24 equips de gimnàstica artística nacional competiran al Germans Escalas aquest cap de setmana

19 marzo 2019 | Por Redacción | Categoria: Gimnasia Artística, Otros Deportes
Grupo Palmadona

Grupo Palmadona

Susanna Moll: “Una oportunitat per donar suport i promoure el paper de la dona en aquesta disciplina”

Aquesta competició forma part del programa Palmadona de dona i esport  de l’Ajuntament per donar empenta a l’esport femení

Palma, 19 de març de 2019.- Avui ha tengut lloc al Saló de Plens de Cort la presentació de la segona jornada de la Lliga Iberdrola de gimnàstica artística femenina, que tindrà lloc al poliesportiu Germans Escalas els dies 23 i 24 de març.

Així, al llarg d’aquest cap de setmana, els millors 24 equips de gimnàstica artística a nivell nacional competiran en aquesta prova, repartits en tres divisions. De Balears hi participen el club Xelska, que participarà el dissabte horabaixa en la categoria de primera divisió, i el Club Grech i el Gimnàstic Palma, que competiran el diumenge en la categoria de tercera divisió.

Palma Dona

Palma Dona

A la presentació de la segona jornada de la Lliga Iberdrola de gimnàstica artística femenina, han participat la tinent de batle d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Palma, Susanna Moll, la presidenta de la Federació Balear de Gimnàstica, Maria Bibiloni; i el director tècnic del Club Xelska, Pedro Mir. Hi ha assistit les gimnastes participants dels clubs palmesans, a més de Carles Gonyalons, director general d’Esports del Govern;  Margalida Portells, directora insular d’Esports del Consell de Mallorca

I Pep Abrines, gerent de la Fundació per a l’Esport Balear.

Susanna Moll ha destacat la importància de la la Lliga Iberdrola, que “és, sense cap dubte, una oportunitat per donar suport i promoure el paper de la dona en aquesta disciplina”, en  un esdeveniment reconegut dins programa Palmadona de dona i esport  de l’Ajuntament per donar empenta a l’esport femení.

Moll  ha recordat que “a Palma som també tom terra de campiones. Tenim grans esportistes de gimnàstica artística que tindran l’oportunitat de competir a “casa”, que podran fer-se visibles i demostrar tot el seu talent a Germans Escalas”, a més de felicitar a la federació per fer possible que Palma sigui seu d’aquesta competició, “que és tot un èxit”.

La presidenta de la Federació Balear de Gimnàstica ha lliurat als tres clubs palmesans uns cartells commemoratius del la II Jornada de la Lliga Iberdrona de Gimnàstica Artística Femenina, a mode de record.

La Federació de Gimnàstica de les Illes Balears, organitzadora de l’esdeveniment en col·laboració amb la Federació Espanyola, ha iniciat la venda anticipada d’entrades, que estan disponibles en les seus dels tres clubes mallorquins participants, a la federació, o al correu gungrech@gmail.com.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com