Triple front obert en un apassionant cap de setmana pel CN Ciutadella

22 marzo 2019 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Vela
FOTO: Jordi Torres, amb la Selecció Balear, ja al Masnou.

FOTO: Jordi Torres, amb la Selecció Balear, ja al Masnou.

La Copa d’Espanya 2019 de classe Laser Radial se celebra aquest cap de  setmana en aigües del Club Nàutic El Masnou i en aquesta cita nacional de pes hi participa el regatista del Club Nàutic Ciutadella, Jordi Torres.
Amb una participació prevista de més de 120 embarcacions procedents de més deu Comunitats Autònomes, a més d’una gran participació de flota amfitriona. La competició es disputa amb un total de nou proves programades per l’organització i Jordi Torres hi arriba després del seu gran paper la setmana passada ja a la Copa d’Espanya Laser 4.7.
A la vegada, Borja Torres, Toni Mesquida i Francesc Sosa van a Porto Colom, a Mallorca, a les Finals Escolars. I, a part, aquest dissabte la secció de vela lleugera d’Es Nàutic te previst celebrar la primera regata de la Lliga Ciutadella, dins un cap de setmana complert en el CN Ciutadella.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com