Bàsquet Manacor. Les minis, classificades per al campionat de Mallorca

2 abril 2019 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto
Mini femení Sonsònia Centre Auditiu

Mini femení

Mini femení Sonsònia Centre Auditiu

  1. Manacor, 81 – Sant Josep, 64

Les minis van aconseguir un gran premi després d’una temporada en la qual l’equip ha progressat i millorat dia a dia. En un pavelló de La Salle ple a vessar, i amb excel·lent comportament per part de les aficions local i visitant, el B. Manacor es va imposar al Sant Josep en un frec a frec per al quart lloc i, per tant, per un lloc al campionat. Enhorabona a totes i a l’equip tècnic que ha aconseguit la classificació per segon any consecutiu.

 

Les jugadores júnior i infantil al pavelló del Barça

Les nines i famílies dels nostres equips júnior femení Expert-rest Antonel.la i infantil femení Bar S’Avinguda han passat el cap de setmana per terres catalanes. Els dos equips coincidiren al Palau Blaugrana per veure el partit disputat entre el Barça  i el Manresa. Els dos equips han gaudit molt d’aquests dies de convivència i amistat!

Pulsa sobre la Imagen

Pulsa sobre la Imagen

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com