1 ORO y 2 BRONCES PARA EL CB CIDE EN EL MASTER DE EL CAMPELLO

10 abril 2019 | Por Editor | Categoria: Bádminton, Otros Deportes
.

.

BADMINTON

Este fin de semana, se ha disputado en la localidad alicantina de El Campello el master nacional Sub15 y Sub 19. Iago Martínez (CB Cide) se alzó con el Oro en la modalidad de Dobles Masculino Sub15, junto al gallego Rodrigo Sanjurjo (CB A Estrada), siendo este su quinto triunfo de la temporada permitiéndoles seguir al frente del ranking nacional. En esta misma modalidad, Alex Parmentier y Javier Muñoz (CB Cide) se alzaron con meritoria medalla de bronce, al rozar el pase a la final.
En la modalidad de individual masculino, Iago consiguió la medalla de bronce en la que no pudo aprovechar dos puntos de partido en las semifinales.

–  —————————–———————

Informació sobre protecció de dades: El responsable del tractament és el CENTRE INTERNACIONAL D’EDUCACIÓ, S. COOP., amb domicili al Carrer de l’Arner, 3, 07013 Palma (Illes Balears), telèfon 971606499 i correu electrònic cide@cide.es. La finalitat del tractament és el manteniment de les comunicacions recíproques. La legitimació per al tractament es basa en l’interès legítim per a la gestió de contactes. Les dades seran conservades mentre perduri la relació amb la responsable i, en tot cas, durant el temps necessari per a atendre possibles responsabilitats nascudes del tractament. No es comunicaran les seves dades a tercers excepte per obligació legal. Vostè tendrà dret a sol·licitar l’accés a les seves dades personals, la seva rectificació o supressió, la limitació del seu tractament, o oposar-se al tractament, sol·licitar la portabilitat de les seves dades, així com a presentar una reclamació davant d’una autoritat de control.

Aquest missatge i els seus documents adjunts són confidencials. Si vostè no n’és el destinatari, per favor posi-ho en coneixement del remitent i elimini aquesta comunicació i els documents adjunts del seu sistema, sense reproduir ni comunicar els seus continguts. La transmissió de correu electrònic no garanteix que sigui segur o lliure d’error, per la qual cosa declinam qualsevol responsabilitat al respecte.

Zona de los archivos adjuntos

Comentarios cerrados