Arriba a Palma el circuit “Plaza 3×3 Caixabank”

17 junio 2019 | Por Juanjo Machado | Categoria: Baloncesto

Juanjo Talens i Jorge Garbajosa 2 Juanjo Talens i Jorge Garbajosa

El president de la Federación Española de Baloncesto, Jorge Garbajosa i el president de la FBIB, Juanjo Talens, han signat el conveni de col.laboració per a celebrar a Palma el circuit «Plaza 3×3 Caixabank». Serà dissabte dia 29 de juny al Moll Vell.

Amb dós han coincidit en destacar que «el 3×3 és una modalitat apassionant» i han recordat que «serà olímpica a Tokio 2020».

 És una activitat gratuïta a la qual poden participar totes les categories. Des d’Iniciació a Sènior. També haurà pistes pel bàsquet inclusiu.

Serà a l’aparcament del moll vell de Palma, just davant d’Autoritat Portuària a un marc de luxe amb la mar i la Seu com a espectadors excepcionals.

El termini d’inscripció acaba dia 26 de juny. Els equips interessats es poden inscriure a través de la pàgina web www.fbib-basket.com

Per qualsevol dubte, els interessats es poden posar en contacte amb la FEB a plaza3x3@feb.es

3x3 POSTER PALMA 2019 (3)

 

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com