Lluis García nou fisioterapeuta del Club Esportiu Esporles

28 junio 2019 | Por Juanjo Machado | Categoria: 3ª División, comunicados, Fútbol
Lluis

Lluis  

L’ex jugador del CE Esporles, es converteix en el nou fisioterapeuta de tot el club. Diplomat en Fisioterapia per la Universitat de Vic, i amb diversos títols sobre la materia, arriba al club de Son Quint per formar part del primer equip i també encarregar-se de tot el fútbol base del club.

Ha estat fisioterapeuta del PESA S’Arenal, del CE Esporles (2014-15) i del Voleibol Can Ventura i del Urbia Palma també de Voleibol.

Lluis s’incorporarà al cos tècnic del primer equip i també estarà disponible per atendre les possibles necessitats de fisio de tot el futbol base del nostre club.

Seguim creixent posant les bases de la temporada 2019/2020 proporcionant al club unes eines bàsiques pels jugadors del nostre club.

Benvingut i molta sort en aquesta nova etapa al club.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com