REUNIÓ ENTRE EL CONSELL DE MALLORCA I LA FFIB

14 septiembre 2019 | Por Juanjo Machado | Categoria: Fútbol, Noticias FFIB

La FFIB  i el Consell de Mallorca segueixen de la mà en la promoció del futbol en edat escolar

 S’han establert les bases d’acció que permetin recolzar a les escoletes de futbol i facilitin l’accés a col·lectius en risc d’exclusió, així com s’han debatut diferents propostes per a la promoció del futbol femení

Avui dematí ha tengut lloc en la seu de la Federació de Futbol de les Illes Balears, una reunió entre el president Miquel Bestard i el director esportiu, Pep Sansó, amb el nou conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, i la directora insular d’Esports, Marga Portells. L’objectiu de la trobada era renovar l’acord de col·laboració que estableix les bases per a la promoció del futbol infantil primerenc, i marca les línies d’acció per facilitar la pràctica de futbol a col·lectius de risc d’exclusió social i el foment del futbol femení.

A la reunió s’ha acordat la promoció per part de la federació entre els 1.774 nins i nines de les escoletes de futbol de Mallorca de les jornades esportives que organitza el Consell, els «Jocs Esportius Escolars», amb l’objectiu que els nins i nines puguin jugar entre ells, sense competir, amb un objectiu lúdicoeducatiu.

Futbol femení

Així mateix, s’han posat les bases per a promoure el futbol femení amb campanyes organitzades entre les dues institucions, amb diferents propostes que impulsen una major comunicació amb els clubs de futbol. Totes dues institucions treballen en aquest àmbit des de la passada temporada, amb l’objectiu de fomentar l’augment de la participació de les nines en l’esport no federat i federat.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com