JULEN TRIAY CONCENTRAT AMB LA SELECCIÓ NACIONAL EN EL “PROYECTO MUNDIAL”

24 septiembre 2019 | Por Redacción | Categoria: Artes Marciales, Otros Deportes

Julen Triay

Julen Triay ha estat convocat per la Real Federació Espanyola de Karate per participar en el “proyecto mundial” que tindrà lloc durant aquest cap de setmana a Tenerife. Al llarg del cap de setmana Julen junt als altres esportistes seleccionats en aquesta concentració, realitzaran diferents entrenaments dirigits per el seleccionador nacional César Martínez Blanes i un campionat entre els participants en la concentració.

Julen és l’únic Balear que formarà part en aquesta concentració, a la que hi acudeix amb molta il·lusió per estar entre els millors de l’estat, i conscient de que és una molt important experiència que de ben segur l’ajudarà a créixer i motivarà per afrontar les següents fites nacionals i internacionals en el calendari del jova esportista de Físics

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com