Aquest dissabte se celebra la setena edició del triatló Illa de Formentera

3 octubre 2019 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes

Triatlo

La presidenta del Consell de Formentera, Alejandra Ferrer, i la consellera d’Esports, Paula Ferrer, han presentat aquest migdia la setena edició del triatló Illa de Formentera, que se celebrarà aquest dissabte a es Pujols a les modalitats Sprint i Olímpic. En la modalitat de Sprint (750 m. natació, 20 km bicicleta i 5 km cursa a peu) començarà a les 14.15 hores, mentre que la d’Olímpic (1.500 m. natació, 40 km bicicleta i 10 km cursa a peu) donarà a inici a les 16 hores.

En la presentació de la prova, Alejandra Ferrer ha mostrat la seva satisfacció per la celebració d’aquest esdeveniment esportiu, que s’emmarca dins el programa ‘Descobreix Formentera a l’octubre’. «Estem molt contents amb aquesta nova edició que va guanyant participació any rere any», ha comentat la presidenta i ha desitjat «als participants i acompanyants que puguin gaudir de l’illa en aquest mes d’octubre tan sensacional a Formentera i que gaudeixin de tots els esdeveniments que hi ha el cap de setmana».

Per la seva banda, la consellera d’Esports ha destacat que les inscripcions, el dia d’avui, superen les 300, «el que suposa més d’un 30% d’augment respecte a l’any passat» i que segueixen obertes al web www.triatlonformentera.com. Paula Ferrer ha agraït «a tots els col·lectius implicats en la col·laboració del desenvolupament de la prova» i ha demanat disculpes per les molèsties que pugui ocasionar la restricció del trànsit durant les hores que duri l’esdeveniment.

En aquest sentit, Manuel Hernández, d’Unisport Consulting, organitzador de la prova, ha assenyalat que es tallarà al trànsit el tram des de l’encreuament de Sa Revista as Pujols, deixant lliure la circumval·lació, des de les 14 a les 15.30 hores per a la prova de Sprint i de les 16 hores fins a fi de la prova en la modalitat Olímpic.

A la presentació de la prova també ha estat present Núria de laTorre, responsable de màrqueting de Trasmapi, patrocinador principal de l’esdeveniment.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com