El Consell Insular dóna suport a l’Sporting Maonès femení per la final de la Copa Federació

4 octubre 2019 | Por Editor | Categoria: Fútbol, Fútbol femenino

Sporting Maonès

L’equip femení de l’Sporting Maonès juga aquest diumenge la final de la Copa Federació Balear contra l’Alaró, una fita que se’ls presenta per primera vegada, ja que l’any passat es van quedar a la semifinal. És per aquest motiu que el conseller d’Esports, Miquel Àngel Maria, ha rebut aquest divendres a l’entrenador Joan Melià i a algunes de les jugadores de l’equip, a qui ha desitjat sort davant el partit d’aquest cap de setmana.

Maria ha volgut remarcar l’exemple que l’equip femení de l’Sporting representa per l’esport femení en general, tant per la dilatada trajectòria com pels resultats que han aconseguit, posicionant-se com a referent a dins de l’esport menorquí. Com a exemple, el fet d’arribar a la final de la Copa Federació, una competició que es disputen els equips de lliga balear. De fet, les jugadores de l’Sporting diuen haver-se pres la Copa Federació com una pre temporada per preparar la lliga.

Des del departament d’Esports del Consell, valoren també l’exemple que donen les jugadores de l’Sporting. Cal destacar que des d’aquest departament es promou el projecte ONA-Dona, activitat física i esport a Menorca, que consciència sobre la igualtat de gènere en l’àmbit esportiu.

Comentarios cerrados