Calorós reconeixement a Son Moix a Cintia Rodríguez, Adrià Vera i Nicolau Mir per la seva classificació als JJOO de Tòquio

25 octubre 2019 | Por Juanjo Machado | Categoria: Gimnasia Artística

Xisco Ducrós: « És un orgull per a Palma comptar amb una representació de tres gimnastes als Jocs Olímpics, a més, a la categoria femenina i masculina, tota una gesta que es repeteix després de 16 anys»

 Palma, 25 d’octubre de 2019.- El Palau Municipal d’Esports Son Moix ha acollit aquest horabaixa la recepció a Adrià Vera, Cintia Rodríguez i Nicolau Mir per haver aconseguit la classificació per als Jocs Olímpics de Tòquio 2020 a les proves del Campionat del Món de Gimnàstica Artística disputades a Stuttgart.

La sala d’entrenament de gimnàstica artística ha estat l’escenari d’un calorós reconeixement per part de tots els assistents: el regidor d’Esports, Francisco Ducrós; la presidenta de la Federació de Gimnàstica de les Illes Balears; Maria Bibiloni; el director general d’Esports, Antoni Martín, entrenadors, tècnics, esportistes i la gran família de Gimnàstica Artística.

En nom de l’Ajuntament, Ducrós ha felicitat als tres esportistes i ha destacat la seva aportació a l’equip nacional “és un orgull per a Palma comptar amb una representació de tres gimnastes als Jocs Olímpics, a més, a la categoria femenina i masculina, tota una gesta que es repeteix després de 16 anys.”

El regidor també ha elogiat el gran treball i nivell del Club gimnàstic Palma i del Club Xelska, “darrere d’aquests magnífics resultats hi ha un gran treball individual i tècnic, hores d’entrenament i constància; però també aquesta gran família que us ha vist créixer i us ha transmès la passió per aquest esport i els seus valors”.

Els gimnastes i tècnics congregats han pogut compartir grans moments amb els seus referents, que han quedat immortalitzats a les nombroses fotografies i autògrafs d’un emotiu horabaixa.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com