Centre Cultural i Esportiu Sant Lluis

29 octubre 2019 | Por Juanjo Machado | Categoria: Fútbol, Fútbol Base

L’equip juvenil va aconseguir fer l’única cosa que havia de fer, guanyar! Els de Moyano van vèncer a Son Marçal (0-2) davant el seu rival directe, el Penya Ciutadella B, en l’últim partit de la jornada de la fase de grups de la Copa Juvenil i van accedir a les semifinals del torneig, que se celebraran el dissabte. Els lluissers es mediran al Penya Ciutadella A a Son Marçal en una trobada prevista per a aquest mateix dissabte 2 de Novembre a les 16.00 hores. L’altra ‘semi’ hi haurà un duel de dos equips B, el CD Menorca B i el At. Villacarlos B, que s’enfrontaran a l’Estadi Mahonés per a l’altra plaça en la final.

El duel entre lluissers i ciutadellencs tenia poca història sobre el paper, poques cabalas que fer, ja que als dos els servia la victòria, el que l’aconseguia accedia a la següent ronda per a continuar en la competició, però els de Moyano van ser els grans dominadors de la trobada i van gaudir d’ocasions per a tenir un premi major molt abans.

Els nostres van sortir enxufats des del principi, i prova d’això va ser el 0-1 als tres minuts obra de Jaume Mora, pichichi dels nostres amb 8 gols en aquesta primera fase. Durant el transcurs de la primera part, les ocasions eren més de color visitant que de color local, no obstant això amb el pas dels minuts i la necessitat de victòria, feia que els de Biel Medina empenyessin als nostres cap enrere.

Després de la represa, un gol de Peñato va posar la por en el cos als de Medina, que veien que quedaven eliminats, però la seva reacció va quedar anul·lada pel bon fer amb la pilota dels de Moyano que es van fer amb el control de l’esfèric en el que quedava de partit i fins i tot van poder augmentar encara més el seu avantatge. No li va fer falta més, amb el fet ja era prou i el premi d’unes semifinals és bona recompensa. Ara falta anar pel premi gros, arribar a la gran final i intentar aixecar el títol, primer pas, aconseguit, segon pas a per ell.