Concentració de preseleccions Infantil i Cadet

31 octubre 2019 | Por Juanjo Machado | Categoria: Baloncesto

Les sessions d’entrenament es faran els dies 1, 2 i 3 de novembre

Els dies 1, 2 i 3 de novembre es durà a terme la segona concentració de preseleccions balears Infantil i Cadet.

En aquest cap de setmana es faran sessions d’entrenaments i partits. Els entrenaments seran a porta tancada, mentre que els partits preparatoris seran oberts per a tothom que vulgui. Lloc de concentració:

Els grups masculins entrenaran a Lloseta i els grups femenins a Sa Pobla. Horaris:

Masculí

Femení

Els nins i nines han de portar la roba del club o la roba de la FBIB d’Illes de Bàsquet. També aigua pels entrenaments.

En el cas dels jugadors i jugadores de l’illa de Menorca i les Pitiüses, aquests quedaran allotjats a cases de companys i companyes de Mallorca durant el cap de setmana de la concentració.

En aquesta segona convocatòria contarem amb la col·laboració de Fisioplanet que participarà en els entrenaments durant el dissabte dematí en la prevenció i el tractament de lesions. I, a més a més, incorporem novament la figura del psicòleg esportiu; Marc Sansó i el Grup Ment realitzaran actuacions grupals i individuals amb els jugadors i assessorament als tècnics.

Després de dinar, Marc Sansó serà l’encarregat de fer la xerrada als conjunts masculins a Lloseta, mentre que als femenins serà Jaume Mas (Ment) qui farà la intervenció a Sa Pobla. Els horaris de les xerrades seran a la 13:45 al grup Infantil i a les 15:15 al grup Cadet.

Convocatòria Masculina i Femenina

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com