Bàsquet Manacor Més que bàsquet

19 noviembre 2019 | Por Juanjo Machado | Categoria: Baloncesto

L’INFANTIL FEMENÍ ESPECIAL, CINC VICTÒRIES EN CINC PARTITS

Infantil Femení especial

Manacor Benzineres Febrer Martí, 77 – Sa Indioteria, 61

Les infantils continuen primeres de grup després de cinc victòries en cinc partits, empatades amb el Ciutat d’Inca. Dissabte passat van disputar un

partit molt intens per part dels dos equips. El matx va començar amb domini de les nostres nines gràcies a la bona feina defensiva. Tanmateix  el marcadador es va anar ajustant després que les visitants fessin una passa endavant a nivell físic i, també, gràcies als contraatacs que els van permetre anotar amb facilitat. Després del descans  les manacorines van demostrar caràcter i van tornar a la bona línia de la temporada que les està fent créixer com a equip.

 Sènior Masculí Balear

Bàsquet Pla, 81 – B. Manacor Càrniques Sunyer, 70

Partit molt intens dels sèniors, que van jugar de tu a tu contra un dels millors equips de la lliga Balear. Amb una bona defensa i una bona circulació de pilota no van donar el partit per perdut. Malgrat anar sempre a remolc al marcador, l’equip va lluitar i als minuts finals es van poder posar a 4 punts. El bon  ofici en els llançaments des de la línia de triple per part del Pla i el poc encert per part dels manacorins van fer impossible la remuntada. Tanmateix la bona actitud mostrada al llarg del matx van deixar bones sensacions de cara a pròxims partits.

Parcials: 20–14, 21–20, 21–20, 19–16.

 

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com