PAPER NOTABLE DELS GERMANS PERE I DAVID PONSETÍ I DE JORDI TORRES EN LA PRESTIGIOSA ‘CHRISTMAS RACE 2019’ DE PALAMÓS

23 diciembre 2019 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Vela
Els tres regatistes del Club Nàutic Ciutadella presents a la ‘Christmas Race 2019’ que organitza el Club Nàutic de Palamós, Pere Ponsetí (Estàndard) i David Ponsetí i Jordi Torres a Làser Radial, han completat uns dies excepcionals en una de les regates d’hivern més importants a Europa. Han estat un total de quatre dies de campionat, amb una meteorologia dura amb molta mar i vent; de fet, el segon dia no es va poder ni tan sols navegar. Amb 69 participants a la classe Estàndard, de 19 països diferents, i fent set proves, al final a Palamós Pere Ponsetí (CNC) ha estat sisè Sub-21, tercer espanyol i el 21 de la general.
Pel que fa a la classe Radial, eren 55 inscrits de deu països, fent sis proves. David Ponseí acabava setè Sub-17, setè espanyol i el 21 de la general mentre que el seu company del CN Ciutadella, Jordi Torres, era el 36 de la general.
Bon campionat del CNC per acabar l’any i ara unes setmanes de vacances per agafar força i afrontar els campionats del primer trimestre del 2020 amb moltes ganes.
La regata del Club de Vela Palamós s’acomiadava amb una jornada en la que només van poder competir les classes olímpiques, Laser Radial Femení, Laser Estàndard i 470, després que el vent no aparegués fins a passades les 14 hores, arribant fins als 15 nusos.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com