La Hidrobal Sant Silvestre Calvianera 2019, bat rècord de participació amb 1250 persones.

31 diciembre 2019 | Por Editor | Categoria: Atletismo, Otros Deportes

Salida

● La Sant Silvestre més multitudinària de Mallorca
● 1250 persones és el màxim permès per a aquesta edició..

La VIII edició de la Hidrobal Sant Silvestre Calvianera s’ha celebrat avui 31 de desembre a Magaluf. 1250 persones inscrites en la prova principal i 250 en la prova infantil han convertit la carrera calvianera en la Sant Silvestre més multitudinària de l’illa, per tercer any consecutiu.

El bon temps i el gran ambient han caracteritzat la cita. Moltes persones han participat duent per a l’ocasió les seves millors gal•les, animades pel concurs de disfresses que incloïa la convocatòria. Aquest fet ha creat estampes realment divertides i un ambient molt distès durant tot el traçat.

En l’àmbit l’esportiu, la prova amb una distància de 6,7 km que transcorria entre les zones de Magaluf i Palmanova, amb sortida i arribada a la pista d’atletisme de Magaluf, ha comptat amb alguns dels atletes més reconeguts de l’illa. Finalment, Lluis Fullana en categoria masculina i Neus Antich Carbonell en categoria femenina han aconseguit la victòria.

Podium masculí
1r classificat: Lluis Fullana (Club Atletisme Palma). Temps: 00.19:56
2n classificat: Francisco Carlos Valent Ruiz (Club Atletisme Andratx)). Temps: 00.20:01
3r classificat: Lucas Mola Díaz (ADA Calvià). Temps: 00.20:07

Podium femení
1a classificada: Neus Antich Carbonell (Club Esportiu Palmarunners). Temps: 00:24:47
2a classificada: Maica Rodríguez Suárez (CA Inca Iberostar). Temps: 00:24:59
3 classificada: Margarita Adrover Valera (CA Inca Iberostar). Temps: 00:25:03

Millors locals
Masculi: Guillem Soler Buades (XTREM CALVIÀ TRIATLÓ). Temps: 00:20:35
Femeni: Alia Ibensadiken (XTREM CALVIÀ TRIATLÓ). Temso: 00:25:56

Finalment, destacar que en travessar la meta, tots els participants han recobrat forces amb una xocolata amb ensaïmada, sens dubte, la millor manera de recuperar-se de l’esforç i brindar en companyia de la família de l’atletisme mallorquí per un bon inici de 2020.

Resultats: https://sportmaniacs.com/es/races/hidrobal-san-silvestre-2019#results

.

Comentarios cerrados