Feina feta

3 febrero 2020 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Juvenil, Menorca

L’equip juvenil, en el seu primer partit post costa de Gener, va vèncer al CE Mercadal (2-8) i va aconseguir sumar altres tres punts en una jornada perfecte per a l’equip de Moyano, donats els resultats dels seus perseguidors i la jornada de descans del Penya Ciutadella A, actual líder. Els de Moyano arrabiran a n’aquesta posició de líder, en cas de guanyar al Rtvo. Boscos aquest dimecres (20:00h, Ciutadella) en el partit ajornat d’abans de nadal. Els blaus s’enfronteran a un equip que igual que el CE Mercadal té diferents objectius que els lluissers però hauran de demostrar els nostres la seva condició de favorits sobre el camp i no sobre el paper.

El partit a Sant Martí en realitat no va ser partit perquè ja als set minuts el Sant Lluís (0-1, Marc Florit) es va avançar en el marcador i després va manejar el desenvolupament amb tranquil·litat i va anar ampliant l’avantatge (0-2, Mora, 20′), (0-3, Mora, 23′), (0-4, Mora, 34′) per a arrodonir una inflada golejada davant un equip que a penes va generar perill, gols a part.

A pesar que Moyano va decidir situar l’alineació amb alguna novetat i gent que acumula molts minuts a les seves cames en la banqueta, gairebé no es coneixia el canvi, donada l’ambició dels menys habituals que volen demostrar que tenen lloc en l’onze. Igualment l’equip va mostrar un bon funcionament, algo que es va repetir després amb els canvis i a mesura que anaven arribant més gols (0-5, Nacho , 42′), (0-6, Nacho, 44′).

Els locals, per part seva, a penes van tenir acostaments a la meta de Nil, però les que van tenir l’aprofitaven (1-6, Oscar Seguí, 60′). Això sí, malgrat la inflada derrota, el CE Mercadal mai va entrar en el joc brusc, algu a destacar, atès que en altres ocasions pot donar-se el contrari. En el tram final el desenvolupament va ser pràcticament més del mateix, amb un CCE Sant Lluís buscant ampliar la diferència encara que ja menys apurat però que aconseguía el premi en dues ocasions més (1-7, Ander Coll, 74′), (1-8, Mora, 78′). El partit el va tancar l’equip local amb el gol de MIjallo, (2-8, 82′) i manava els tres punts de manera directe cap a Ses Canaletes.

El dimecres, en canvi, serà una altra partit davant un Rtvo. Boscos què voldrà incomodar als nostres i presentar batalla en la major part de la trobada.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com