La XII Mitja Marató Illa de Formentera s’ajorna fins al pròxim 10 d’octubre

2 abril 2020 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Eventos, Otros Deportes

El Consell de Formentera, a través de les àrees de Promoció Turística i Esports, informa que la XII Mitja Marató i la Cursa 8 km que havien de celebrar-se el 16 de maig han quedat ajornades al pròxim 10 d’octubre arran la situació d’emergència sanitària pel Covid-19.

Tant aquest ajornament com la data triada del 10 d’octubre s’han adoptat de manera consensuada entre l’empresa organitzadora de la prova, Unisport Consulting, les àrees de Promoció Turística i Esports, i el sector turístic que forma part de la Comissió de Promoció Turística del Consell.

Els responsables del Consell de Formentera i els organitzadors agraeixen la comprensió dels atletes inscrits i  ofereixen diferents opcions als corredors, com transferir automàticament la seva inscripció al 10 d’octubre, o fer-ho per a l’edició 2021 (sense sorteig i guardant l’import pagat), també s’ofereix la possibilitat de transferir el seu dorsal a un altre atleta o la baixa i devolució de l’import de la inscripció abonat, i en el cas d’haver contractat l’assegurança de cancel·lació. Aviat, tots els inscrits rebran un correu electrònic per part d’Unisport, informant amb detall de totes les opcions.

Esdeveniments de maig ajornats
Així mateix, els esdeveniments previstos per al mes de maig com el Formentera Fotogràfica, que hauria de celebrar-se del 29 d’abril al 3 maig, i el Formentera 20, previst del 7 al 10 de maig, han quedat ajornats, i es celebraran ambdos entre l’1 i el 4 d’octubre.  Respecte als Caps de setmana Gastronòmics, que també se celebren al mes de maig, s’ubicaran més endavant quan el calendari i la situació d’emergència sanitària ho permeti.

«Des de l’àrea de Promoció Turística s’està treballant en la reorganització de les diferents campanyes de promoció i les accions comunicatives per poder donar una bona empenta en el moment que sigui possible preparar la temporada turística. Mentrestant continuam fent arribar l’illa als que l’estimen a través de les xarxes socials», ha assenyalat la presidenta del Consell i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer.

Proves esportives suspeses
D’altra banda, les proves esportives que haurien de celebrar-se aquest mes d’abril BTT La Mola, del 5 d’abril, i De far a far, del 19 d’abril, han quedat suspeses i no se celebraran aquest any 2020. Així mateix es suspenen totes les proves esportives fins al 31 de maig.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com