La Junta rectora del Consorci Velòdrom Illes Balears redueix un 25% totes les tarifes de lloguer de les instal·lacions per ajudar a reactivar l’activitat econòmica

29 mayo 2020 | Por Redacción | Categoria: Ciclismo

Palma Arena

La Junta Rectora del Consorci Velòdrom Illes Balears ha decidit reduir un 25% totes les tarifes de lloguer de les instal·lacions per fer costat a les empreses interessades que hagin pogut patir les conseqüències econòmiques de la crisi sanitària de la COVID-19. L’objectiu és ajudar a la reactivació econòmica.

Aquesta decisió s’ha presa, a proposta del Consorci, a la primera reunió de la Junta Rectora que s’ha fet durant l’Estat d’Alarma. La trobada, presidida per la consellera d’Afers Socials i Esports, Fina Santiago, s’ha celebrat aquest divendres capvespre de manera semipresencial.

El Consorci, depenent de la conselleria d’Afers Socials i Esports, considera clau aplicar una rebaixa de les tarifes tan aviat com es puguin celebrar esdeveniments en el Velòdrom de les Illes Balears, ja que aquest indret és un dels espais de la comunitat autònoma que s’empren per activitats esportives, culturals i fires.

Sempre que es puguin programar activitats, tenint presents les limitacions que marquin les autoritats sanitàries, la reducció en un 25% de les tarifes pot ser un al·licient per a totes aquelles empreses i entitats que han vist reduïda la seva capacitat econòmica per la COVID-19. Des del Govern s’aposta clarament per la reactivació econòmica des de les diferents possibilitats que estan a l’abast de les institucions.

S’adjunten les tarifes de 2020 vigents sense l’aplicació del 25% de descompte.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com