Gaspar Munar i Ivan Fragoso del C.E. Esporles pugen al primer equip

3 junio 2020 | Por Juanjo Machado | Categoria: 3ª División, comunicados, Fútbol

El CE Esporles vol comunicar que els jugadors Gaspar Munar i Ivan Fragoso, que la temporada passada 19/20 estaven al nostre filial, passaran a formar part del primer equip de tercera divisió.

Gaspar Munar Torres, de 19 anys, central que enguany ha disputat 15 partits de lliga a l’equip filial, i que va realitzar la pretemporada amb el primer equip i que igualment, durant la temporada ha realitzat molts entrenaments amb el primer equip, anant convocat i debutant a tercera divisió. Enguany, estarà sota les ordres de Isidro Marín al primer equip.

Per un altre costat, Iván Fragoso Serrano, mitja punta també de 19 anys, i d’Esporles, estarà també al primer equip. A l’equip filial ha disputat 17 partits aconseguint 24 gols. Igualment, també va fer la pretemporada la temporada passada i ha estat entrenant amb el primer equip durant aquesta temporada.

Els dos jugadors, després d’una bona temporada entre l’equip filial i el primer equip, el club els premia amb l’ascens al primer equip de tercera divisió, fruit del seu esforç al nostre filial.

Esperam que sigui una gran temporada pels dos jugadors, un d’Esporles i l’altre del Port des Canonge, però amb que signifiquen la continuïtat de jugadors del poble al primer equip.

 

 

 

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com