El C.E. Esporles renova a Joan Gual i Marcos Spicker

5 junio 2020 | Por Juanjo Machado | Categoria: 3ª División, comunicados, Fútbol

El CE Esporles informa de que ha arribat a un acord de renovació dels jugadors Marcos Tomas Spicker i Joan Gual Covas pel primer equip de tercera divisió del CE Esporles.

Marcos Spicker es un jugador de 27 anys que es desenvolupa per diverses zones del mig del camp. Pel seu costat, Joan Gual és un jugador que pot ocupar les posicions d’extrem dret i esquerra, i també de punta, i té 24 anys.

Amb dós jugadors han estat tota la seva carrera esportiva vinculats al club del seu poble i per diferents raons, no havien pogut estar al 100% involucrats amb l’equip. El primer, va retornar al club al gener de 2020 i va anar convocat 3 partits sense poder jugar a tercera. Per un altra banda, Gual, s’ha estat recuperant de la seva lesió durant aquesta temporada 2019-20, i estarà al primer equip per ajudar a l’equip del seu poble.

Molta sort als dos jugadors en el seu retorn!!

Comentarios cerrados