RETORN A LA PRÀCTICA ESPORTIVA DELS EQUIPS FEDERATS DEL BÀSQUET MANACOR

8 junio 2020 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

Bàsquet Manacor

La setmana passada els equips del Club Bàsquet Manacor retornaren a la pràctica esportiva realitzant sessions a l’aire lliure. D’aquesta manera, i davant la impossibilitat de poder utilitzar com a Club els poliesportius municipals d’una manera equitativa i coherent amb les més 250 famílies que integren el Bàsquet Manacor, es decidí fer el possible per tal que els nins i nines tinguessin un espai de retrobada amb els companys i companyes i tinguesin unes hores d’esport i diversió, molt necessàries en aquests moments que vivim.

Agraïm el suport de totes les famílies del nostre Club i la implicació de tots els nostres entrenadors i entrenadores que ens ho han posat molt fàcil per poder reiniciar la tasca esportiva i educativa que realitzam com a club de formació.
Esperam que, amparats amb la legislació de les Illes Balears en referència a la tornada a la practica esportiva dels clubs amateurs, al llarg de les properes setmanes ja poguem iniciar els entrenaments en les instal·lacions del nostre municipi tal com ja estan fent molts de clubs de les nostres illes.
INSCRIPCIONS OBERTES PER A LA PROPERA TEMPORADA
Des del Club Bàsquet Manacor ja estam treballant en l’inici de la propera temporada. Per això, qualsevol persona que vulgui informació sobre les inscripcions o sobre la oferta esportiva i educativa del nostre club, es pot posar en contacte amb nosaltres als següents telèfons:
667025063 ( Xisco Miró)
650190265 ( David Cànaves)
678431634 ( Bernat Gual)
Recordau que som un club de formació femení i masculí amb equips federats a totes les categories i amb una Escoleta de Bàsquet per  a nins i nines a partir de 4 anys.

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com