C.E. Esporles. Primers fitxatges: Xavi Bonet i Alex Marí

9 junio 2020 | Por Redacción | Categoria: 3ª División, Fútbol

Xavi y Alex

El CE Esporles informa que ha arribat a un acord per la incorporació dels dos porters Joan Xavi Bonet i Alex Marí, pel primer equip de tercera divisió per la pròxima temporada 2020-20201.

Per un costat, es tracta del porter de 28 anys Xavier Bonet Garau, procedent del CD Son Cladera, més conegut com a “Xavi” que arriba a Son Quint avalat per la seva experiència a tercera divisió: CE Espanya, Felanitx, Son Cladera. També ha militat a altres equips de preferent com el Sineu. La temporada passada a preferent amb el CD Son Cladera va disputar 23 partits.

Igualment, Xavi s’encarregarà dels porters del futbol base del club. Ens agrada molt, que els jugadors s’impliquin en el futbol base del club, i d’aquesta manera els més petits del club tenen un referent on mirar-se.

Per l’altra costat, avui presentam també a un altre porter, Alejandro Marí Verdera, conegut com “Alex” procendent del Santa Catalina de tercera divisió. Té 21 anys i ha militat al CD Atlético Baleares juvenil, CE Constancia juvenil i tercera divisió i les dues darreres temporades al Santa Catalina de tercera divisió.

Amb aquestes dues primeres incorporacions, l’equip vol conformar una bona parella de porters començant els fitxatges per la part de darrera de l’equip, per consolidar les posicions de la plantilla.

Arriba Xavi amb un grau de veterania i Alex joventut, però tots dos amb gran experiència a tercera divisió, i amb ganes de posar-se a entrenar aviat per poder demostrar la seva vàlua.

Benvinguts i molta sort!!

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com