CLUB ESPORTIU CONSTÀNCIA. ‘Chus’ Seco torna al CE Constància

11 junio 2020 | Por Redacción | Categoria: 3ª División, Fútbol

El davanter Juan Jesús Seco conegut futbolísticament com Chus Seco tornarà a vestir la camiseta del CE Constància en la temporada 2020-2021.
Seco té una gran experiència a la Tercera Divisió balear on ha jugat en equips com Poblense, Binissalem o Platges de Calvià. El ‘killer’ ha ficat més de 100 gols en la categoria. A Inca hi va jugar 3 temporades, des de la 2015/16 fins a la 2017/18, aconseguint anotar 42 gols.
Fitxatge de luxe per l’equip de Guillem Llaneras, que servirà per aportar experiència a una plantilla bastant jove. També donarà un bot de qualitat a la davantera del Club Esportiu Constància.
Un orgull tornar a tenir amb nosaltres a Chus Seco. Benvingut!

VER FOTOS

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com