C.E. Esporles. Fitxatge: Pau Rullan

15 junio 2020 | Por Redacción | Categoria: 3ª División, Fútbol

Pau Rullan

El CE Esporles informa de la incorporación de un nuevo jugador pel primer equipo de la tercera división para la próxima temporada 2020-21, es tracta de Pau Rullán Oliver, más conegut futbolísticament Pau.

El jugador que arriba del UD Collerense, es un jugador polivalente que pot actua con lateral, interior o extrem, tant per la banda dreta com per l’esquerra, i ser serà un bon reforç per l’equip d’Isidro Marín.

La temporada pasada en UD Collerense de tercera división, Pau va disputar un total de 26 partes i marcar 2 gols. Anteriorment, com a juvenil va jugar a la Penya Arrabal, Ferriolense i Manacor de divisionió d’honor. En terminar l’etapa juvenil, va jugar a l’Andratx els dos primers anys d’amateur.

Benvingut a Son Quint, Pau !!

.


El CE Esporles informa de la incorporació d’un nou jugador pel primer equip de tercera divisió per la pròxima temporada 2020-21, es tracta de Pau Rullán Oliver, més conegut futbolísticament com Pau.

 

El jugador que arriba del UD Collerense, es un jugador polivalent que pot actuar com a lateral, interior o extrem, tant per la banda dreta com per l’esquerra, i que serà un bon reforç per l’equip d’Isidro Marín.

 

La temporada passada al UD Collerense de tercera divisió, Pau va disputar un total de 26 partits i va marcar 2 gols. Anteriorment, com a juvenil va jugar a la Penya Arrabal, Ferriolense i Manacor de divisió d’honor. En acabar l’etapa juvenil, va jugar a l’Andratx els dos primers anys d’amateur.

 

Benvingut a Son Quint, Pau!!

 

Molta sort en aquesta nova temporada!!

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com