Cati Fanals substitueix Rosendo Pons a la presidència del CCE Sant Lluís

18 julio 2020 | Por Redacción | Categoria: Fútbol

Cati Fanals

El Centre Cultural i Esportiu Sant Lluís, en assemblea general extraordinària celebrada el 17 de juliol de 2020 a les instal·lacions municipals del camp de futbol, ha nombrat Catalina Fanals Pons com a nova presidenta de l’entitat blava. Aquesta vesina del nostre municipi es converteix, a més, en la primera dona que presideix “es Centro” en els seus quasi cinquanta anys d’història, efemèride fundacional que celebrarem el dia 28 de setembre de 2021.

La candidatura encapçalada per Cati Fanals ha estat la única que s’ha presentat a aquest procés electoral i ha rebut el vist i plau unànim de tots els socis assistents a l’assemblea. La mesa electoral, proposta per la comissió electoral, ha proclamat, per tant, aquesta candidatura com a relleu de l’anterior junta directiva del CCE Sant Lluís.

L’equip directiu per als propers quatre anys està compost per Catalina Fanals Pons (presidenta), Vanessa Pons Pons (secretària), José María Gómez-Olea Alcañiz (tresorer), José María Vidal Gomila (vicepresident), Ignasi Jover Juan (vocal de bàsquet), Ricardo Sintes Pons (vocal d’atletisme), Antonio Roig de Tomás (vocal de futbol), Daniel Tudurí Villalonga (vocal de futbol), Pere Triay Roca (vocal de futbol), Rita Pons Pons (vocal de bàsquet), Enrique Andreu Carreras (vocal de bàsquet) i Martín Huguet Allés (vocal de bàsquet).

En el parlament posterior a la seva proclamació com a presidenta del Centre Cultural i Esportiu Sant Lluís, Cati Fanals –que ja va ser secretària de l’entitat entre 1991 i 1993- ha destacat la seva voluntat i la del seu equip directiu de seguir fent del CCE una eina de feina i compromís social, esportiu i cultural amb i per al poble de Sant Lluís  i reforçar el caràcter del CCE Sant Lluís com a una entitat sense ànim de lucre amb un clar esperit dinamitzador. En aquesta línia, Fanals vol mantenir l’aposta per la formació integral de l’esportista en edat de formació i potenciar la participació femenina en totes les seccions i categories.

— “És por jo un orgull ser presidenta del CCE Sant Lluís, i més ser sa primera dona presidenta d’un club que forma part des poble de Sant Lluís i al què tantes generacions han estat i estan vinculades”.

— “Vull aprofitar per donar les gràcies a tots els que avui sortiu i en especial a n’en Rosendo per tota sa feina feta. Sé que els hi ha tocat viure moments realment complicats, però amb s’esforç de tots han aconseguit deixar un club sanejat, un club que als que entram ara ens toca mantenir i dins ses nostres possibilitats fer créixer”.

— “M’agradaria recuperar s’esperit de club, que tots els que en formam part ens sentim orgullosos i que entre tots, institucions incloses, tirem des carro per aconseguir els nostres objectius”.

— “M’agradaria promoure s’esport tant a nivell insular com fora de sa nostra illa; aconseguir que es nom del CCE Sant Lluís sigui reconegut i sigui un referent a nivell balear. Un altre dels nostres objectius serà promoure tants actes culturals com ens sigui possible, per a totes ses edats, i per aconseguir una acció integral de cultura i esport”.

— “Segurament hi ha persones molt més preparades que jo per ocupar aquest càrrec, però jo vos dic que ses ganes, s’esforç i es compromís estan assegurats. Durem es nom de Sant Lluís el més amunt i enfora possible. Cont amb tots voltros per aconseguir-ho”.

 

Assemblea ordinària i comiat de Ronsedo Pons

Cati Fanals relleva en el càrrec a Rosendo Pons Conforto, el qual posa fi a un cicle de vuit anys al servei del CCE, tal com s’havia compromès. En el decurs de l’assemblea general ordinària de socis que s’ha celebrat, prèvia a l’extraordinària en la què s’ha elegit nova junta directiva, el fins avui president blau s’ha expressat en els següents termes:

— “Crec que podem dir que ho hem fet prou bé; deixem es club sanejat i amb qualque euro a sa caixa per gastar”.

— “Hem doblat gairebé es nombre d’esportistes, amb tot el què açò comporta. Hem creat sa secció d’escacs, s’ha recuperat sa coral, que funciona amb més força que mai. Mantenim es grup de sonadors i balladors i també s’ha fet tot el què ha estat en ses nostres mans per difondre i donar a conèixer es joc de La Bolla”.

— “Vull desitjar sa millor de ses sorts a aquest nou grup que començarà a partir d’ara a fer feina, alguns continuen i d’altres comencen de bell nou, però sobre tot vull remarcar que sa persona que me substitueix serà sa primera dona presidenta i me sent especialment il·lusionat (…). Us deix a ses portes des 50 aniversari des club, serà una data prou important per es poble. Així idò, molta sort i sobre tot, molta feina”.

 

diapositivas

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com