Y casi cinco meses después, Es Náutic disputa a Alcudia el campeonato de Baleares de velocidad

31 julio 2020 | Por Editor | Categoria: Náutica, Otros Deportes
Després de cinc llargs i durs mesos, a la fi, aquet dissabte dematí, la secció de piragüisme del Club Nàutic Ciutadella, torna a la competició oficial. Els alumnes del director tècnic CNC, José Luis Moles, afronten el retorn a les competicions després de declarar-se la crisi sanitària pel coronavirus i dissabte i diumenge disputaran en aigües d’Alcúdia, a Mallorca, el Campionat de Balears 2020 de Velocitat, organitzat per la Federació Balear de Piragüisme, amb la col·laboració del RCN Port de Pollença i l’ajuntament mallorquí.
Els palistes del CN Ciutadella van sortir a primera hora d’ahir capvespre direcció Mallorca per a afrontar aquest cap de setmana complert el Balear 2020 de Velocitat, que se celebra en el Lago Esperanza (Port d’Alcúdia).
Màximes il·lusions i ganes de donar la cara en el sí del CNC.

Comentarios cerrados