Pepe Hidalgo y Goyo Domínguez continuaran defensant la camiseta del Joventut Llucmajor!

27 agosto 2020 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

Pepe Hidalgo y Goyo Domínguez

El base Pepe Hidalgo i l’aler Goyo Jiménez Domínguez renoven el seu compromís amb l’entitat després de ser peces importants la temporada passada, retornant a la categoria EBA.

Higaldo, format a les categories inferiors del Bàsquet Pla ha disputat 4 temporades a la categoria EBA i complirà la cinquena amb el Joventut Llucmajor. Base amb contrastada experiència, jugador d’equip i excelent passador que aportarà galons a l’equip.
Per la seva part l’aler Goyo Domínguez també renova amb el club després de ser un dels referents de la temporada anterior. Domínguez poseeix un llarg currículum a categories FEB,
amb 10 temporades a EBA, una a LEB Plata i una a l’antiga LEB Bronze a les seves esquenes.
Jugador que sumarà a tots els apartats del joc , sent capaç d’actuar com a referent ofensiu quan l’equip ho necessita i de sumar al rebot.
D’aquesta forma, Hidalgo i Domínguez es sumen a Escanelles i Corbacho com a jugadors de la plantilla del primer equip del club. En els propers dies anirem anunciant més components de la plantilla que ens acompayarà a aquest nou i il·lusionant viatge.
#SomElQueVolemSer

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com