TROTE. IVANA DE FONT TRIOMFA AL CRITÈRIUM DELS JOVES MANACORÍ

22 noviembre 2020 | Por Editor | Categoria: Otros Deportes, Trote

HISTITUT DE  L´ESPORT HÍPIC DE MALLORCA

Jornada de carreres i indiots al Municipal de Manacor, patrocinada per l’Associació de Criadors de Cavalls de Trot, amb un programa de 10 proves de les quals destacava el Critèrium dels Joves, carrera per a poltres de la lletra “I”, de dos anys, sobre la distància curta de 1.609m. I una bona dotació de 3.000 euros en premis.
Ha estat una prova dominada de cap a cap pels efectius de les Quades Morro. Ivana de Font s’ha situat al cap i corda des de la mateixa sortida, seguida pel seu company de quadra, Itu de Font. Des d’aquesta posició ha controlat el ritme de carrera, no deixant que cap dels seus competidors s’acostés a ella.
A dues voltes del final, Itu de Font s’ha col·locat a fer dos, amb Ivana de Font sempre al cap, Ivory de Lyal tercer i Invictus Grif quart per la corda.
Aquestes posicions s’han mantingut sense canvis fins a la darrera recta, moment en el que Ivana de Font s’ha destacat de la resta de competidors, imposant-se amb comoditat a 1’20”6, menada per Toni Valls. Segon ha estat Itu de Font i tercer Ivory de Lyal.

 

Comentarios cerrados