ES NÀUTIC S’ADHEREIX A LA SOL·LICIT A L’AJUNTAMENT PERQUÈ ES RECONEGUI A ANDREU TRIAY MAYANS PER LA SEVA TASCA PER CIUTADELLA

22 enero 2021 | Por Editor | Categoria: Vela
El Club Nàutic Ciutadella ha comunicat aquesta setmana al ciutadellenc Andreu Triay que recolza la seva sol·licitud davant l’Ajuntament de Ciutadella d’un reconeixement a la figura d’Andreu Triay Mayans per la tasca feta en favor del poble de Ciutadella.
El mateix Triay, a través de les seves xarxes, ho agraeix “sincerament i que considero una justa resposta que esper ajudi a sensibilitzar al consistori com exemple de totes aquelles persones que desinteressadament lluiten per engrandir i millorar la vida dels conciutadans a un mon cada vegada més mercantilitzat”, comenta Andreu Triay a les xarxes.
Recordem que enguany es celebren els 50 anys de la inauguració de l’actual edifici del Club Nàutic Ciutadella, un important avanç per Ciutadella que va venir gràcies a la feina i coratge d’Andreu Triay Mayans. Triay en va ser el gran impulsor de la construcció en el Passeig Marítim de Ciutadella i de fet, el 2013, se li va dedicar una placa com a impulsor i artífex.

Comentarios cerrados