CRITÈRIUM PLUJÓS A SON PARDO

9 febrero 2021 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote

LLIURAMENT CRITÈRIUM

L’hipòdrom Son Pardo ha acollit una jornada matinal de 4 carreres. Les proves més destacades han estat el Premi Chatillon i el 20è Critèrium de velocitat.
A darrera hora del dematí s’ha disputat el Premi Critèrium de velocitat, en aquesta ocasió per cavalls de 5 i més anys, nacionals de lliure inscripció. La carrera era sobre la curta distancia de 1.650 metres y estava dotada amb 6.000 euros en premis.
De Blai s’ha col·locat davant a la partida, marcant el ritme del recorregut. Easy Maker SB era segona per la corda i al seu costat es col·locava Fanfan d’Escafi. Al pas per meta De Blai seguia davant, però per l’exterior passava Fantastic BS que el rellevava al cap, però a 500 metres de la conclusió botava, essent distanciat. De Blai enfilava davant la darrera recta però acusava l’esforç essent superat als darrers metres per Emocion BS que rematava amb força a l’exterior, guanyant a 1’13”8 menat per Toni Valls. Segon era Easy Maker i amb la tercera posició s’havia de conformar De Blai.
El premi Chatillon ha estat el primer en disputar-se, per cavalls de 3 i més anys inscrits a l’Stud Book Trotador Francès, puntuable per el torneig de Trotador Francès. Els participants han hagut de recórrer 2.650m per accedir als 4.500€ de premis.
Al Premi Chatillon, per a cavalls de raça francesa el més ràpid en completar el recorregut va ser Americano Bello, menat per Tomeu Mascaró, marcant un crono d’1’16»5. La segona plaça se l’adjudicà Viking du Gohlen i la tercera Vipiteno

 

AMERICANO BELLO

GEA MAR

FAUNA HR

EMOCION BS

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com