La XII Mitja Marató Illa de Formentera se celebrarà el pròxim 9 d’octubre

19 febrero 2021 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

El Consell de Formentera, a través de les àrees de Promoció Turística i Esports, informa que la XII Mitja Marató i la Cursa 8 km se celebraran el pròxim 9 d’octubre. La presidenta del Consell de Formentera, Alejandra Ferrer, i també consellera de Turisme, ha explicat que de manera consensuada amb l’àrea d’Esports del Consell, els representants del sector empresarial de l’illa i els partits polítics, s’ha acordat aquesta nova data per a la celebració de la Mitja Marató.
«La situació sanitària es preveu que sigui millor a l’octubre que al maig, ja que la vacunació estarà més avançada; a més, a principi de temporada esperam començar amb l’organització dels esdeveniments de petit format per reforçar la campanya ‘Descobreix Formentera al maig’, que aquest any s’allargarà al juny, i els més multitudinaris esperem poder fer-los ja a final de temporada», ha declarat  Alejandra Ferrer.
D’altra banda, la presidenta ha volgut agrair la fidelitat dels participants inscrits que esperen des de maig de 2020 a poder venir a la nostra illa a córrer la Mitja Marató. «A més, les noves dates de la cursa s’han fet coincidir amb un pont festiu en l’àmbit nacional, amb la qual cosa aprofitarem per fer una campanya de reclam per als visitants amb l’organització d’altres esdeveniments de caràcter cultural i gastronòmic inclosos dins la campanya ‘Descobreix Formentera a l’octubre’, i els oferirem altres valors afegits com a reclam per allargar la temporada», segons ha concretat Alejandra Ferrer. Des de l’empresa organitzadora de la prova, es valora la nova data escollida, la comprensió dels atletes inscrits i s’ofereixen diferents opcions als corredors, com ara transferir automàticament la seva inscripció al 9 d’octubre i sense necessitat de completar cap formulari. A més, fins al 25 d’abril, aquells atletes que estiguin inscrits i no puguin participar en aquest cas, tenen la possibilitat de transferir la inscripció per a l’edició 2022 que se celebrarà  en maig la possibilitat de transferir el seu dorsal a un altre atleta o la baixa i devolució de l’import de la inscripció abonat en el cas d’haver contractat l’assegurança de cancel·lació. Els inscrits rebran un correu electrònic per part d’Unisport, informant amb detall de totes les opcions i poden consultar la pàgina web www.unisportconsulting.com Octubre, ple de proves esportivesPer la seva part, la vicepresidenta, Ana Juan, que temporalment assumeix les competències d’Esports a causa de la baixa per maternitat de Paula Ferrer, ha destacat «el consens per part de tots els agents implicats en l’organització de l’esdeveniment per poder celebrar aquesta prova, que és tot un referent esportiu en el calendari nacional». A més, la vicepresidenta ha assenyalat que «l’àrea d’Esports està treballant en la coordinació i organització d’esdeveniments esportius durant tots els caps de setmana d’octubre per poder celebrar proves tan destacades com el triatló, la marnató i la volta cicloturista i BTT la Mola».

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com