DAVID PONSETÍ I BORJA TORRES (CN CIUTADELLA) DEFENSEN LA BANDERA DE LES ILLES BALEARS EN EL CAMPIONAT D’ESPANYA ILCA6 D’ÁGUILAS

29 abril 2021 | Por Editor | Categoria: Otros Deportes, Vela
La ciutat d’Águilas, a Múrcia, és des d’aquest dijous la seu del Campionat d’Espanya 2021 de vela ILCA 6, del 28 al 2 de maig, amb la presència d’una Selecció Balear en la què hi destaquen dos regatistes del Club Nàutic Ciutadella: David Ponsetí i Borja Torres.
Aquesta regata, Trofeo Beatriz García, servirà per a seleccionar a l’equip masculí, sub19 i femení per a la modalitat del World Sailing Juvenil i es preveu una participació d’una mica més de 80 regatistes de Comunitats Autònomes com València, Galícia, Catalunya, Cantàbria, Canàries, Múrcia com a amfitriona, Andalucia, i els nostres representants de les Illes Balears, amb els CNC, Ponsetí i Torres.
Dotze proves d’un Campionat d’Espanya en quatre dies de competició que albergarà als millors de l’ILCA 6 d’Espanya i que tant Ponsetí com Torres hi van amb totes les ganes del món, comfiant amb què la meteorologia els permeti protagonitzar un bon Nacional 2021.

Comentarios cerrados