Jornada de Badminton en Porto Cristo

1 mayo 2021 | Por Editor | Categoria: Bádminton, Otros Deportes
Bons resultats una vegada mes de la expedicio de Pollença a Porto Cristo.
Per el que fa els sub 11 els quatre Pollencins arriben a les semifinals quedant David en primera posicio, Esteve segon i Pau tercer en vencer a Adam que ha quedad quart.
Per part de les nines Na zinab i Na Caterina segueixen lluitant a jugadores molt mes majors i amb mes experiencia que elles pero se veu una progresio molt bona i sera interesant el dia que s’enfrontin a jugadores de la seva edad.
Tot preparat per el torneig del proxim Dissapte a Pollença alla on els companys d’Ib-red oferiran en directe la jornada que podria esser la darrera de aquest curs i que per tant decidira els guanyadors/res de les diferents categories.
Ens arriben males noticies per part de la federacio que ha decidit no celebrar els campionats escolars de balears per falta de fetches per fer-los ja que s’han possat en marxa moltes competicions ajornades per la pandemia i que ara colapsen el calendari de events.
Ens veim Dissapte en eu Pabello de Pollença.
Badminton Pollença

Comentarios cerrados