GIN TONIC DURAN ES FA AMB EL GRAN PREMI FEDERACIÓ BALEAR DE TROT

3 mayo 2021 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote

GIN TONIC DURAN guanyador GPFBT

Els poltres de la generació “I” han disputat el Premi Mira Prim i Premi Mira Prim Bis Son Pardo ha acollit una jornada de trot on s’han disputat 5 carreres, una de les quals, s’ha desdoblat per la
quantitat de cavalls inscrits. Han destacat el Gran Premi Federació Balear de Trot i el Premi Mira Prim i Mira Prim Bis.
La jornada ha començat amb el Gran Premi Federació Balear de Trot, on els aspirants, cavalls nacionals de 4 anys o més, han recorregut una distància de 2.150 metres per a optar a la dotació de 20.000 euros en premis. El guanyador ha sigut Gin Tònic Duran de la quadra C’an Duran menat per Guillem Andreu. Han lliurat el trofeu i la manta el president de la Federació Balear de Trot, Juan Llabata i el president de l’Insitut de de l’Esport Hípic de Mallorca, Lluís Socias.
A les 19:50 ha tingut lloc el Premi Mira Prim on 11 dels poltres de la generació “I” han recorregut una
distància de 2.150 metres per a optar als 1.300 euros en premis de la carrera. El guanyador ha estat Ivan de Font amb un temps de 1’16’’00.
A causa de l’èxit de convocatòria, també s’ha jugat el Premi Mira Prim Bis, on altres 11 poltres nacionals han recorregut els 2.150 metres que els separaven de la dotació de 1.300 euros en premis. El guanyador d’aquesta cursa ha estat Independent amb un temps de 1’17»20 La propera reunió hípica es dia 9 de maig a Manacor

lliurament GPFBT

10-INDEPENDENT guanyador mira prim bis

IVAN DE FONT guanyador mira prim

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com