Fabuloso dia del Club Badminton Pollença en Eivissa

13 junio 2021 | Por Redacción | Categoria: Bádminton, Otros Deportes

El companyerisme i el bon rollo foren les notes predominants a Eivissa entre els membres del Club Badminton Pollença.

En l’especte esportiu ens anam amb 2 medalles de Plata i 4 bronces i un joc que cada dia s’apropa als altres equips balears de Badminton.

Per una part les mes petites del grup destacaren al Individual sub 13 quedant na Zinab tercera i na Caterina quarta. El dobles no es va poder disputar a causa de la poca inscripcio i les nostres varen haber de jugar una categoria per damunt( sub 15) a la cual no varen tenir cap posibilitat de exit encara que amb partits molt bons.

Les mes grans amb la seva linea habitual no destacaren als individuals pero quedaren quartes en els dobles despres de les arrolladores germanes Garcia i germanes Hernan que semblen imparables. L’esforç de axecarse tant prest a la dematinada va passar factura a na Isabel i Na Joana pero tot i aixo varen fer un bon paper.

Per que fa els veterans el fet de que domes es pogues disputar la categoria de individual masculi per falte de inscripcions va fer que Na Stannia hagues de disputar tots els partits en categoria absoluta cosa que la va relegar a la quarta plaza amb individuals jugant contra al.lotes 25 anys mes joves que ella. Al dobles va esser una altra historia ja que amb en Youssef se varen alçar amb la medalla de plata perdent a la final contra l,equipo del Calvia.

Per el que fa els individuals en Tomeu no va passar ronda en caure davant el seu company d’equipo en Miquel Angel que va fer el millor torneig de tota la expedicio quedant tercer en individual senior i segon al dobles masculi amb el seu company Marc.

El partit de la jornada fou la semifinal den Youssef que va anar a tres sets i mes de mitja hora de partit un partit final que mos va deixar a tots bocabadats.

El Club Badminton Pollença vol agrair a tots la seva ajuda i colaboracio per que aquests dies tan bonics es puguin repetir ben sovint. El divendres com sempre tendrem les actualitzacions dels ranquings que de ben segur colocaran als nostres ben amunt als ranquings de Espanya.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com