Club Nàutic Ciutadella. Dues jornades del Campionat de Balears de Velocitat

5 julio 2021 | Por Redacción | Categoria: Piragüismo, Vela
DISSABTE

BRILLANT CAMPIONAT DE BALEARS DE VELOCITAT PROMOCIÓ DEL CLUB NÀUTIC CIUTADELLA A ALCÚDIA, ON ELS JOVES D’ES NÀUTIC ACABEN SEGONS CLASSIFICATS PER EQUIPS
Espectacular. Aquesta és la millor paraula per definir el gran paper protagonitzat aquest disabte per les palistes més joves del Club Nàutic Ciutadella, en el Campionat de Balears de Velocitat Promoció 2021 celebrat al Llac Esperança d’Alcúdia. Els alumnes de’n Moles i en Cristian han acabat subcampions de Balears per equips amb 309 punts totals, només per darrera el RCN Port de Pollença, que n’ha sumats 344.
En el pla individual, molt bon paper en general per els palistes CNC a Alcúdia, sobre tot en la categoria Aleví, on el CN Ciutadella va tenir un paper molt destacat. Victòries per els CNC Miquel Llompart en Aleví B i novament de Berta Sans, també en Aleví B, amb 38 punts els dos, mostrant-se en un moment de forma molt bo i marcant cronòmetres de 00:05:49 i 00:05:39, respectivament. En Aleví A, Albert Riera finalitzava la seva prova com a segon classificat amb 32 punts i 00:05:44 i en aquesta mateixa carrera, Joan Vinent era sisè (0:06:27).
En quant als K2 alevins, victòria també molt important per la parella Albert Riera-Miquel Llompart, amb un temps de 00:05:27 i els 38 punts, mostrant-se superiors i guanyant per dos segons; el seus companys del CN Ciutadella Berta Sans-Joan Vinent eren els setens (00:05:51).
I pel que fa als Benjamins del CN Ciutadella, Marc Llompart era el vuitè classificat d’entre 49 aspirants de les Illes Balears, aturant el rellotge en 00:06:42 i 7 punts. En K2 d’aquesta categoria més petita, Marc Llompart-Lluís Pons eren sisens (00:06:38 i 8 punts).
MOLES: «ESTEM MOLT ORGULLOSOS DE TOTS EN ES NÀUTIC»
Moles es mostrava molt satisfet per el paper dels seus alumnes a Mallorca: «Ha estat tot un èxit, tenint en compte el gran nivell que hi ha a les Illes Balears. I va ser una gran sorpresa en veure que al final havíem quedat segons del campionat. Estem molt orgullosos en Es Nàutic de l’equip de petits que tenim i no queda més que seguir fent feina».
 

 

DIUMENGE
ELS PALISTES D’ES NÀUTIC TANQUEN POSITIVAMENT EL CAMPIONAT DE BALEARS DE VELOCITAT 2021 AMB LA JORNADA DEFINITIVA PER ELS INFANTILS I ELS CADETS
Aquest diumenge es va donar per conclosa la participació dels palistes del Club Nàutic Ciutadella en el Campionat de Balears de Velocitat 2021, en el Llac Esperança d’Alcúdia. Després d’un dissabte realment espectacular per part dels més petits (alevins i benjamins) en què van finaitzar segons de Balears per equips, en la jornada definitiva en Infantil i Cadet, el CN Ciutadella només va participar amb cinc palistes. Pocs però valents ja que els representants CNC tots a la Final B, van arribar fins a semifianls i final, tancant un Autonòmic 2021 més que satisfactori.
José Luis Moles, director tècnic de piragüisme deia ben clar que estan «molt contents en general». Una polida manera d’acabar aquesta temporada 2020-21.
Finalment el CN Ciutadella, en el global dels dos dies de Campionat de Balears de Velocitat, acaba el setè de la classificació per equips, amb 474 punts.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com