L’IME amplia el programa PAD amb les activitats de fitnes i d’aiguagim de Son Hugo

31 agosto 2021 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes

A partir de setembre el programa inclourà 308 hores setmanals d’activitats dirigides a Son Moix, Germans Escalas, S’Estel i Son Hugo, i l’accés a 9 piscines i 5 gimnasos municipals, amb una única quota.
Francisco Ducrós: “Milloram el servei d’activitats dirigides i incrementam l’oferta esportiva amb un sistema més flexible per a les persones usuàries”.
Palma, 31 d’agost. L’Institut Municipal de l’Esport incorpora les activitats dirigides de fitnes i aiguagim de Son Hugo al programa PAD, que substituirà l’anterior sistema de cursets d’aquestes classes d’adults.
Aquest model obert d’activitats dirigides es va posar en marxa el 2018 a Son Moix, Germans Escalas i S’Estel; a partir de setembre, amb la incorporació de Son Hugo, el PAD ampliarà la seva oferta, amb un total de 308 hores de sessions setmanals a les quatre instal•lacions.
El servei PAD està dirigit a persones majors de 15 anys i permet als usuaris triar entre 16 activitats diferents, sense llistes d’espera, així com l’accés lliure a les 9 piscines i els 5 gimnasos dels poliesportius municipals, amb una única quota.
El regidor d’Esports, Francisco Ducrós, ha explicat que, amb aquesta ampliació, “milloram el servei d’activitats dirigides i incrementam l’oferta esportiva, amb un sistema més flexible per a les persones usuàries”.
Preus i descomptes per a persones empadronades a Palma

El preu mensual per a les persones empadronades a Palma és de 48 €. També es pot renovar per un període de dos mesos consecutius, amb un preu de 88 €; de tres mesos consecutius, amb una quota de 122 €; de sis mesos, per 233 €; o per un any natural, amb un preu de 432 €.

S’apliquen descomptes del 90% per a persones majors de 65 anys, en horari de
8 a 17 h. També tenen el 90% de descompte les persones amb diversitat funcional, els pensionistes per incapacitat i els pensionistes per orfandat, així com les famílies nombroses amb ingressos iguals o inferiors al salari mínim interprofessional per 3, i les famílies monoparentals i les dones víctimes de violència de gènere (VGG) amb ingressos iguals o inferiors al salari mínim interprofessional per 1,5.
Els joves, fins als 25 anys, gaudeixen d’un 50% de descompte per a aquest programa. S’aplica també una reducció del 25% a les famílies nombroses, les monoparentals i les dones víctimes de violència de gènere (VGG) amb ingressos superiors als abans esmentats.
Enllaç del programa: https://bit.ly/3ztHhmb

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com