FBTF.Tirada Sa Comuna de Fornalutx. Darrera prova del Campionat de Mallorca.

3 septiembre 2021 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Tir de fona

Junta Gestora de la Federació Balear de Tir de Fona.
Tir de Passetja.

XXIIª Tirada Festes de Fornalutx.

Sa Comuna de Fornalutx acull. demà, la darrera prova del Campionat de Mallorca.

Demà, dissabte, 4 de setembre, a partir de les cinc del capvespre, Sa Comuna de Fornalutx serà, de nou (per vint-i-dosena vegada consecutiva), escenari d’una nova edició, del “Trofeu Festes de Fornalutx”, puntuable i darrera prova del Campionat de Mallorca, de pedra, organitzat –una vegada més- pel C.C.D.S. conjuntament amb la Federació Balear de Tir de Fona i el patrocini de l’Ajuntament de Fornalutx, amb artesanals trofeus del Taller Ocupacional Estel Nou.

La competició, que comptarà amb la participació de la quasi totalitat de foners i foneres illencs, ja que els primers llocs del Campionat estan molt igualats dins totes les categories, es disputarà sobre les distàncies habituals de: homes federats a 30 i a 45 passes; mentre les dones i els nins federats faran les seves respectives tirades a 10 i 15 metres.

S’haurà de complir escrupolosament totes les normes anti-coronavirus, portant els participants i espectadors mascaretes i gels desinfectants, per a les mans i els projectils, guardant a més les distàncies de seguretat.