Campionat pesca, Club Nàutic Ciutadella

4 septiembre 2021 | Por Redacción | Categoria: Náutica, Otros Deportes, Pesca

EN MARXA LA PRIMERA PROVA DEL CAMPIONAT SOCIAL DE PESCA DE

Foto: Archivo

2021 DEL CLUB NÀUTIC CIUTADELLA, AMB BONA PARTICIPACIÓ I MOLT BONS TEMPS A LA BADIA

 
A primera hora d’aquest matí de dissabte s’ha donat la sortida a la primera de les dues proves del Campionat Social de Pesca de Raors 2021 del Club Nàutic Ciutadella, un campionat que organitza la secció de pesca recreativa del CN Ciutadella i que està patrocinat per Ca N’Àlvaro. La sortida estava programada a les 8h del matí, del Moll de la Trona, fins les 13 hores, amb la pesada a la terrassa del Restaurant Es Nàutic.
Una quinzena de barques inscrites per a gaudir d’aquest campionat, una vegada ha començat ja el permís per la pesca de raors, sempre de manera responsable, com es promou any rere any des del CN Ciutadella. 
Temps meteorològic bastant bo per aquesta festa de la pesca recreativa que finalment s’ha pogut celebrar aquest dissabte dematí perquè fins fa unes setmanes no hi havia previsió de que es poguessin servir «cucs» a tota Menorca per pescar.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com