Ciutad de Palma Voley. Feníe Energía Mallorca Voley Palma y Conecta Balear Manacor

14 septiembre 2021 | Por Redacción | Categoria: Volley

El Feníe Energía Mallorca Voley Palma s’enfrontarà al Conecta Balear Manacor al Trofeu Ciutat de Palma
El partit es disputarà el diumenge 19 a Son Moix
Francisco Ducros: “Serà una oportunitat de gaudir del millor voleibol, l’aperitiu de la temporada de Superlliga”
Palma, 13 de setembre de 2021.- El vestíbul de Cort ha acollit avui migdia la presentació del Trofeu Ciutat de Palma de Volei, que enfrontarà el proper  diumenge 19 a les 12h al Feníe Energía Mallorca Voley Palma i al Conecta Balear Manacor. El partit es disputarà a Son Moix i les entrades tenen un preu de 10 euros.

El Feníe Energía Mallorca Voley Palma, que la passada temporada 2020-2021 va ser subcampió de la Copa del Rei i 4rt classificat en Lliga Regular, compta enguany amb un nou patrocinador, Feníe Energía Mallorca. El rival del Ciutat de Palma serà el Conecta Balear CV Manacor, l’altre equip de Mallorca que ja ha consolidat la seva permanència en la Superlliga nacional.
El president del Feníe Energía Mallorca Voley Palma, Carlos García, ha assegurat que celebrar aquest Ciutat de Palma “en un any molt difícil, és especialment motiu de màxim orgull. Ens mou, sobre tot, l’energia de la nostra
afició, la gent que estima el voleibol al Palma”. El president del club ha destacat la importància del paper del nou patrocinador, l’agrupació de petites empreses i instal·ladors Feníe Energia Mallorca “per poder continuar duent voleibol d’élit a Palma”.
García i el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Palma, Francisco Ducrós, han coincidit en destacar la “sana rivalitat” que hi ha amb el Conecta Balear CV Manacor, “rivals i sobretot amics”, ha dit García. Es tracta d’un partit molt
atractiu perquè competeixen dos equips mallorquins en el nivell més alt del voleibol espanyol.
El regidor Francisco Ducrós ha destacat “el gran moment esportiu dels dos clubs, que és sinònim d’espectacle assegurat aquest diumenge al Ciutat de Palma, un partit que ja és un clàssic, serà una oportunitat de gaudir del
millor voleibol, l’aperitiu de la temporada de Superlliga” i ha felicitat al club pel nou projecte esportiu que ara inicia. Ducrós ha explicat que amb la normativa vigent, l’aforament serà d’uns 1.200 espectadors.
A l’acte també ha participat la presidenta de la Federació de Voleibol de les Illes Balears, Dolores Besné, i el president de Feníe Energía, Carlos Moyá. A la presentació han estat presents a més el tècnic del club, diversos jugadors de la plantilla i els regidors del grup municipal PP, Mercedes Celeste; de Vox, Sergio Rodríguez i de Ciutadans, Alejandro Escriche.