FBTF. VI Trofeu Josep Sanchis.

21 septiembre 2021 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Tir de fona

Tir de Passetja. 

VI Trofeu Josep Sanchis 

Carlos Méndez, Antònia Reynés i Joan Garí, triomfadors al Parc de Sa Riera, de Ciutat.

Carlos Méndez (homes federats), Antònia Reynés (dones federades), i Joan Garí (nins federats), foren els triomfadors definitius de la VIª edició del Trofeu Josep Sanchis, disputat dissabte passat, dia 18 de setembre, a partir de les 18 hores, al Parc de Sa Riera, de Ciutat, baix de la organització de l’Associació de Veïns Es Fortí, amb el recolzament de la Federació Balear de Tir de Fona, el Club Foners Ciutat, l’Ajuntament de Palma i Bon Vent, puntuable pel Campionat de Mallorca de Pilota.

PUNTUACIONES

Hi prengueren part un total de 36 foners (28 homes, 5 dones i 3 nins federats), alguns d’ells desplaçats des de la germana illa d’Eivissa.

El lliurament de premis va estar presidit pel president de la Junta Gestora de la F.B.T.F.  Albert Comas, el president honorífic i Medalla d’Or de la F.B.T.F, i Premi Cornelius Atticus del Govern Balear Josep Sanchis, la regidora i presidenta del Districte de Ponent Angèlica Pastor, i el coordinador de Districte Manuel Fernández, tot coordinat amb el “savoir faire” del president de l’Associació del Fortí Salvador Maimó.

 Classificacions.

 Homes federats.

1.- Carlos Méndez (JASA – Eivissa), 21 punts.

2.- Cosme Sastre (C.F. Mallorca), 19

3.- Diego Camuñas (C.F. Sa Pobla), 18.

Dones federades.

1.- Antònia Reynés (C.F. Sa Pobla), 15 punts

2.- Maria del Mar Moyá (Macolins), 9

3.- Xisca Sastre (C.F. Ciutat), 8.

Nins federats.

1.- Joan Garí (C.F. Llucmajor), 6 punts

2.- Xavier Tomàs (C.F. Llucmajor), 4

3.- Pep Garí (C.F. Llucmajor), 3.

 

 

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com