VIII Cursa de sa Galleta Inca 2021

26 octubre 2021 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes

26/10/2021. Dissabte 30 d’octubre es durà a terme la vuitena edició de la Cursa de la Galleta a la barriada de Crist Rei d’Inca, en el marc de la Fira de l’Oci i de l’Esport. La sortida es realitzarà des de les Piscines Municipals Catalina Corró d’Inca. 

A les 11.00 hores començarà la cursa infantil amb distàncies dels 500 als 1200 metres. Tots els infants que participin rebran com a obsequi un lot de productes Quely. Després, a les 12 hores es realitzarà la sortida d’adults amb una cursa única de 5 km.

Les inscripcions es poden realitzar a través de la web elitechip.net i, de manera presencial, a la recepció de les Piscines Municipals Catalina Corró d’Inca. S’entregarà una camiseta tècnica a les 325 persones que s’inscriguin.

La recollida de dorsals i de la camiseta tècnica es durà a terme el mateix dia de la cursa, a partir de les 9.30 h en la taula de l’organització instal·lada a l’exterior les piscines. 

 

 

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com