RAFEL TORRENT, NO ES PRESENTARÀ A LA REELECCIÓ

8 noviembre 2021 | Por Juanjo Machado | Categoria: comunicados, Náutica, Otros Deportes

EL PRESIDENT DEL CLUB NÀUTIC CIUTADELLA, RAFEL TORRENT, ANUNCIA EN EL TRANSCURS DE L’ALMIRALL FARRAGUT 2021 QUE NO ES PRESENTARÀ A LA REELECCIÓ A FINALS D’ENGUANY

No podia escollir millor escenari el president Rafel Torrent que el lliurament de premis del Trofeu Almirall Farragut 2021 de vela per anunciar què en acabar els seus quatre anys de presidència del Club Nàutic Ciutadella, ara a finals d’any, deixarà el càrrec i no optarà a la seva reelecció. Així ho va comunicar el veterà president d’Es Nàutic, a l’hora dels parlaments del Farragut 2021 viscut la setmana passada.

Amb un fort i estimat aplaudiment final de tots els assistents a l’acte de clausura del trofeu del club, Torrent comunicava què no seguirà, satisfet per la feina feta durant aquests quatre anys, sempre recolzat per la seva junta directiva actual. Als seus 81 anys, l’encara president creu que arriba el moment de donar una passa a la banda i de l’entrada de foc nou en el club. Açò sí, més que orgullòs i satisfet de la seva tasca, entre el 2017 i 2021.

El CN Ciutadella obrirà el corresponent període electoral, amb el que ha de sortir el nou màxim mandatari de l’entitat, que de cada vegada és més prop ja del seu esperat Centenari.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com