EL CLUB BÀSQUET MANACOR ACABA L’ANY AMB 24 EQUIPS FEDERATS I AMB UNA ESCOLETA AMB MÉS DE 70 INFANTS

29 diciembre 2021 | Por Juanjo Machado | Categoria: Baloncesto

El Club Bàsquet Manacor acaba l’any 2021 amb més equips que mai. Amb un total de nou equips femenins i tretze equips masculins el nombre d’equips federats del Club creix any rere any.

A nivell esportiu enguany hem viscut la consolidació dels dos equips séniors del Club i el creixement del nostre planter.

L’equip masculí CÀRNIQUES SUNYER ha anat creixent temporada a temporada i ha aconseguit acabar aquest any a la part alta de la lliga Balear. Per la seva banda, l’equip sénior femení BENZINERES FEBRER MARTÍ ha seguit una gran evolució i s’ha consolidat com a un dels millors equips de la lliga insular.

A nivell formatiu, les júniors Rt. EL PINO han aconseguit la classificació per a la lliga interilles, guanyant-se l’oportunitat de competir a la lliga júnior més potent de les nostres illes.

Els cadets CREUERS ILLA BALEAR i les cadets CRONOMOTOR s’han classificat per a la lliga especial axí com els infantils OFI-ILLA i les infantils FORN CA’N TÒFOL. En categoria mini les minis INNOVATEC SECURITY competeixen a la lliga especial i els minis BICICLETES CALDENTEY estan a un partit de guanyar-se una plaça a la lliga especial masculina.

A més de la classificació per a les màximes lligues balears d’aquests cinc equips, tots els equips del planter estan realitzant una gran campanya.

Els júniors Rt. ES PARC han fet un pas endavant i han acabat la primera fase de la competició. D’igual manera, els nostres júnior LABORATORI22 han fet una molt bona primera fase, competint a cada un dels partits disputats.

En categoria cadet, els cadets BOTIGA SENYORETS estan seguint una gran evolució i estan lluitant per acabar entre els dos millors classificats del seu grup. Per la seva banda, els cadets Rt. XINXERAM estan realitzant una gran adapatció a la lliga cadet i, malgrat que la classificació no ho demostri, han competit molt bé i estan mostrant una gran evolució que acabarà donant el seu fruit. En categoria femenina, les cadets RT. ES CRUCE s’han mostrant com un equip que milllora setmana a setmana i que pot competir amb qualsevol rival de la competició.

A categoria infantil els infantils PASTISSERIA RAMIS i els infantils OPTICALIA MANACOR han fet un gran bàssquet i han quedat primers dels seus grups. Les nines de l’infantil BUFETE PERELLÓ també han realitzat una excel.lent primera part de temporada acabant líders de la seva lliga. Les nines de l’infantil SOSNÒNIA CENTRE AUDITIU estan fent una gran tasca per adapatar-se a la lliga infantil i es veu una clara millora partit a partit.

En categoria mini, els mini D5 SPORT SHOP i el mini VERMELL han anat mostrant una súper evolució i es veu la gran tasca feta en el dia a dia.

En categoria premini, les nines del premini AIXAM MANACOR han competit molt bé i estant seguint una gran millora al igual que els preminis PARERA ARQUITECTES.

Finalment els nostres dos equips d’iniciació, el masculí i el femení CUIDA TU CABELLO, estan mostrant una gran il.lusió i ens fan gaudir del bàsquet al màxim.

 

ELS PARE NOEL VISITA ELS NINS I NINES DE L’ESCOLETA DEL CLUB BÀSQUET MANACOR

Els nins i nines de la nostra escoleta varen rebre la visita del Pare Noel i un dels seus ajudants i varen rebre un regal en forma de polsera. Tots els nins i nines varen disfrutar moltíssim amb la visita, el regal i un entrenament ple de diversió i alegria!!!

 

Des del Bàsquet Manacor us desitjam a tots i a totes un molt bon inici d’any amb molta de salut i molta d’alegria!!!

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com