El Cercle d’Economia, en Es Nàutic

14 enero 2022 | Por Juanjo Machado | Categoria: Náutica, Otros Deportes

LES INSTAL·LACIONS DEL CLUB NÀUTIC CIUTADELLA PASSEN A SER LA NOVA SEU DEL CERCLE D’ECONOMIA DE MENORCA A PONENT

Dia de firmes. En el que probablement hagi estat el darrer acte públic presencial del president Rafel Torrent, aquest dijous capvespre el Club Nàutic Ciutadella i el Cercle d’Economia han signat un conveni, amb el què aquesta entitat tindrà com a seu a Ciutadella la instal·lació d’Es Nàutic. El club es compromet a donar-lis acollida, similar al conveni que té el Cercle d’Economia a Maó amb l’Ateneu.

Torrent i Paco Tutzó, president de l’entitat menorquina, van protagonitzar aquest nou conveni d’un CN Ciutadella sempre obert a la societat. Amb ells hi eren la directora del Cercle, Anna Pasquina, junt amb el veterà directiu CNC, Antoni Cavaller. De fet, el fins divendres president del club mariner duia temps insistint a Tutzó en firmar aquest conveni abans del final del seu mandat presidencial d’Es Nàutic.

El 2011 el Cercle d’Economia de Menorca neix com una associació plural, apolítica i sense cap influència ideològica o religiosa, amb la finalitat de constituir-se i manifestar-se dins de la societat civil menorquina, al servei del progrés econòmic, el benestar social i l’interès general de l’Illa de Menorca.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com