Autonòmic Ilca 4

17 enero 2022 | Por Juanjo Machado | Categoria: Náutica, Otros Deportes

MARIA GORNÈS, CLARA MENDOZA I FRANCESC SOSA MOSTREN UN NIVELL MOLT ALT EN EL CAMPIONAT DE BALEARS ILCA 4 DE S’ESTANYOL TOT I EL SEU POC TEMPS ENCARA EN AQUESTA CLASSE

El Campionat de Balears de Ilca 4 disputat en el Club Nàutic de S’Estanyol de Mallorca va arribar a la seva fi i ho va fer amb molt bones vibracions per els tres regatistes del Club Nàutic Ciutadella, que van estar a un gran nivell: Maria Gornès, Clara Mendoza i Francesc Sosa. Gornès ha estat radiant aquest cap de setmana i finalitzava aquest Balear 2022 com a cinquena classificada de la general i a més tercera femenina, d’entre uns 70 regatistes; Mendoza tancava la seva participació a Palma com a tercera sub 16 femenina i la 17 de la classificació general i el seu company de club Francesc Sosa en el darrer dia perdria un poc però per el seu pes i tant poc vent ja es va defensar prou bé entre els millors de les Illes Balears.

A més, s’ha de tenir en compte que són gairebé novells els tres CNC en aquesta classe Ilca 4 i tret de Sosa que ja hi du un anyet competint, en el cas de Gornès hi du mig any i sobre tot per Mendoza n’era el seu debut oficial. Per tant, molt bones sensacions de cara al futur més imminent dels tres en aquesta categoria i una nova demostració de la feina ben fet i acurada, per part del director tècnic de la vela lleugera del CN Ciutadella, Antoni Mascaró.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com